Pentru a activa vigoare, cu excepţia lui Dumnezeu şi îi cerem lui Dumnezeu Atotputernic pentru a fi ataşate în nici un fel şi că lichid lansat de la ea şi copiii ei, el aude
Paratul şi că Dumnezeu va ajuta un sclav Madame persoană ajută fratele
În numele lui Dumnezeu cel Milostiv
El a spus pacea fie asupra lui ((un credincios din aceeaşi agonie de suferinţă în această lume cu el, ca şefi de situaţia de Ziua Învierii))
Distinşi oaspeţi Sunt unul dintre oamenii de bine au bun soţul meu a murit în Ramadan, 17 \\ 9 \\ 1429 la vârsta de cinci şi şaizeci de ani ", după un cheag de sânge în plămâni şi a colapsului circulator şi lasă-mă opt fiice şi doi fii şi împrumut banii pot şi copiii mei plătit a fost lăsat în datorii aproximativ etnice milioane riyals ca urmare a pierderilor de afaceri, sper să mă ajute în această sarcină de mare, incatCampus Oaione şi ochii copiilor mei de somn, în speranţa de a lui Dumnezeu cel Atotputernic să Ienni I şi fiii mei să îşi plătească datoriile şi au salvat sotul meu este preocupat cu zi a judecăţii, eu nu sunt Dumnezeu Samarra despre mine, forţa care nu are soţul meu mă va face terenurilor şi Amenzl dar eu locuiesc cu copiii mei pentru a opri Ali Profetul poate Allah sa fie multumit cu el, sper că vă ajută extinderea o mână de ajutor
El a spus pacea fie asupra lui ((am vazut unii oameni de la "oamenii mei de pe platformele de pe calea de lumina care trece prin snap Norham fulgere diagnosticat-l din vedere cheie şi cele mai importante profeţii Balsidikin şi martiri acestea sunt populare cele mai importante cheltui pe mâinile lor ajuta oamenii)) ratificat Messenger Sfânt al lui Allah ......
Eu te întreb când citiţi această scrisoare, să contribuie la diseminarea (indicativ de bun în Texas)
Sau orfani
Pentru mai multe informatii sau detalii de contact, vă rugăm să faceţi clic aici pentru a contacta proprietarul sau cursuri de management
Last edited by descendenţii gratuit, la 10-11-2008 09:51 Motivul: Spre deosebire de regulile forumului
Pentru a activa vigoare, cu excepţia lui Dumnezeu şi îi cerem lui Dumnezeu Atotputernic pentru a fi ataşate în nici un fel şi că lichid lansat de la ea şi copiii ei, el aude
Paratul şi că Dumnezeu va ajuta un sclav Madame persoană ajută fratele
primejdie Faraj îngrijorare pentru musulmani griji Amin
Faraj Allah si GMC HMC şi susţinerea de unde Athzben
sora de frumuseţe pentru a scrie această scrisoare într-una din cele mai cautate Stiri, Sheikh Abdullah ştie puţină
Elibereaza-te de Dumnezeu si toate sunt musulmani şi întotdeauna înainte
Dumnezeu sa va scuti de sora ta, şi se înmulţeşte, pentru iertarea şi noapte şi scutirea de la Dumnezeu Atotputernicul, dispus Dumnezeu, în curând