Norėdami įjungti jėga, išskyrus Dievą ir prašyti Dievo visagalis turi būti pridėtas bet kokiu būdu ir kad skystis išsiskiria iš jos ir jos vaikų, jis girdi
Atsakovė ir kad Dievas padės asmuo Madame vergas padeda brolis
Jos vardas Dievo litosciwy
Jis sakė Peace be upon him ((to paties agonijos nelaimės tikintysis šiame pasaulyje su juo, kaip vadovų ir resurrectionis diena padėtį))
Gerbiami svečiai Esu vienas iš žmonių gerai gerai jau, mano vyras mirė Ramadanas, 17 \\ 9 \\ 1429 metu penkių ir šešiasdešimt metų amžiaus "po plaučių ir kraujo apytakos Suskleisti krešulys ir palikti mane aštuonias dukteris ir du sūnus ir jo paskolos pinigai aš ir mano vaikai mokama liko skola apie etninės mln riyals kaip verslo nuostolių rezultatas, tikiuosi jums padėti man tai didelis krūvis, kadCampus Oaione ir mano vaikų akimis miegoti, tikiuosi Dievas visagalis Ienni aš ir mano sūnus sumokėti savo skolų, ir išgelbėjo mano vyras yra susijęs su Atpildo diena, Aš esu Dievas Samaros ne apie mane, jėga, kuri neturi savo vyru aš padarysiu kraštą ir Amenzl bet aš gyvenu su savo vaikais, kad sustabdytų pranašo Ali gali Dievas bus malonu su juo Tikiuosi, kad jums padėti išplėsti pagalbos ranką
Jis sakė Peace be upon him ((aš mačiau keletą iš "mano žmonės apie šviesos kertančios žaibas przystawkę Norham kelias platformas žmonės, kuriems diagnozuota jam iš akių pagrindinių ir svarbiausių Balsidikin pranašai ir kankinys jie yra svarbiausi liaudies išleisti savo rankas padėti žmonėms)) patvirtino šventojo angelo Dievo ......
Prašau jūsų, kai jūs skaitote šį laišką, padėsiančius skleisti (orientaciniai geros Teksase)
Ar našlaičiams
Norėdami gauti daugiau informacijos arba savo kontaktinius duomenis, spauskite čia ir susisiekite su savininku arba vadybos kursus
Paskutinį kartą redagavo palikuonys Nemokamas 2008/10/11 ne 09:51 Paaiškinimas: Priešingai forumo taisyklės
Norėdami įjungti jėga, išskyrus Dievą ir prašyti Dievo visagalis turi būti pridėtas bet kokiu būdu ir kad skystis išsiskiria iš jos ir jos vaikų, jis girdi
Atsakovė ir kad Dievas padės asmuo Madame vergas padeda brolis
Faraj susiję nelaimės musulmonams nerimauti Amen
Faraj Dievas ir GMC HMC ir tiekimas iš kur Athzben
Sveikatos sesuo parašyti šį viename laiške Most Wanted žinoti Sheikh Abdullah mažas naujienos
Atleisti jus nuo jūsų Dievo ir jie visi yra musulmonai, ir visada į priekį
Dievo atleisti jus nuo jūsų sesuo, ir dauginkitės, atleidimo ir naktį ir atleidimas nuo, visagalis Dievas, Dievas nori, greičiau